Skapa hemsida - winbergs

Go to content

Main menu:

Om du är intresserad av hjälp med att skapa en snygg hemsida till din förening eller ditt företag så kan du vända dig till mig!
Jag använder själv ett utmärkt verktyg "WebSite X5" för att skapa hemsidor utan att behöva grotta ner mig i HTML. Detta verktyg producerar kod till websidor med den senaste standarden HTML5.  
Om du vill så hjälper jag dig att anskaffa programmet, plus webhotell och egen domän. De har ett specialpris på detta för knappt 600 kr, och då får du dels programmet och dessutom eget domännamn (.se, .com, .info eller liknande) i ett år och gratis webhotell ett år hos "one.com" (danskt välrenomerat  webhotell). Detta abonnemang hos "one.com" ger dig 15 GB utrymme för 180 kr per år (men första året ingår då som sagt). 

Dina 15 GB kan du även utnyttja med deras molntjänst Bix för att ha en säkerhetskopia av data på internet och samtidigt synkronisera data mellan datorer, surfplattor och smarta telefoner.

Jag hjälper dig igång med detta och lär dig använda programmet, så att du sedan kan underhålla websidan själv. Jag kan naturligtvis hjälpa dig även med detta vid behov. Normalt Windowskunnande är vad som behövs, dvs inga konstiga webkommandon.

Du kan titta på sidan seniornet-sigtuna.se (Seniornet Märsta/Sigtunas hemsida) som jag gjort med hjälp av detta program. (Om länken inte öppnas direkt så klicka med höger musknapp och välj Öppna)

Min timtaxa är 500 kr inkl moms och jag har F-skattsedel.

Skicka ett mail till kaj@winbergs.com om du är intresserad eller ring mig på 0735-078373.


Om du har tänkt skriva en blogg på din hemsida så skulle jag rekommendera att du skaffar e-boken Skriva för bloggar.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu