Datahjälp till äldre - winbergs

Go to content

Main menu:

När du har problem med din dator eller din anslutning till internet kan jag komma hem till dig och hjälpa dig.

Ordinarie timkostnad med rutavdrag* (nytt från 1 augusti 2016) är 250 kr, men medlemmar i SeniorNet Sweden betalar ett rabatterat pris på 150 kr per timme (plus reskostnad).
Utanför Märsta centralort tillkommer resekostnad.
Jag har F-skattsedel och priset är inklusive moms.

*Om du inte är berättigad till rutavdraget, så kostar det dubbelt så mycket.


Med hjälp av teknik för fjärrstyrning av datorn kan jag också hjälpa dig på distans. Detta förutsätter då att både din internetkoppling och dator fungerar. I så fall installerar du efter min anvisning ett fjärrrstyrningsprogram i din dator från internet. När detta program startar visar det en identifieringskod och en säkerhetsnyckel. Du meddelar mig dessa och jag kan då få kontakt med din dator, följa vad som visas på skärmen och hjälpa dig med dina problem. Klicka på bilden nedan så installeras fjärrstyrningsprogrammet TeamViewer i din dator. På första frågan klickar du på kör och sedan bekräftar du med OK att du vill köra installationsprogrammet.


Det är alltid roligt när man hör av någon som man kunnat hjälpa, t ex Lennart , som hade aktiverat två-stegs-verifiering av inloggning i Gmail, varpå e-posten i hans iPhone slutade fungera! Efter att jag lyckats hjälpa honom att återgå till normal inloggning i Gmail skrev han så här: "Du lyckades med det som Telia support, iPhone support och förstås jag själv inte klarade av. Nu fungerar allt som vanligt. Stort tack till dig."
Om du är intresserad av att få hjälp av mig hemma eller på distans, så kan du skicka ett meddelade till datadoktorn@winbergs.com, eller fylla i och sända in formuläret här bredvid. Om det är brådskande kan du ringa mig på 0735-078373.


 Hemma
 På distans

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu